Vastgoedstyling

Wat is nou eigenlijk vastgoedstyling? Met een vastgoedstyling proberen we de pluspunten van een woning naar voren te brengen, en een sfeer te creëren die voor elke potentiële koper aantrekkelijk is. Met een verkoop/vastgoedstyling wordt de woning zo neutraal mogelijk gemaakt; dus depersonaliseren en neutraliseren.

Het doel van vastgoedstyling is een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

Wist u dat?

 

  • Een toekomstige koper aan de hand van de foto´s op Funda, al in 15 seconden een beslissing maakt of uw huis de moeite waard is of niet?
  • Meer dan 80% van de woningzoekenden niet door een persoonlijke sfeer heen kan kijken.
  • Het restylen bij een overwaarde van uw woning ook fiscaal interessant is. Na de verkoop koopt u vast een nieuw huis. De verkoopkosten (dus ook de verkoopstyling) mag u van de overwaarde aftrekken. Hierdoor zakt de overwaarde. Gevolg: de hypotheekrenteaftrek wordt hoger. Vraag er zeker naar bij uw hypotheekadviseur

Anke Vastgoedstyling

Bekijk hier de mogelijkheden voor een consult en een offerte. Vastgoedstyling loont!

Presentatie

Uw interieur is mijn zorg! Met een professionele fotoreportage voor een optimale presentatie op internet, zult u direct positief opvallen tussen het overige aanbod. Een tweede kans voor die eerste goede indruk krijgt u nooit!

Resultaat

Een geringe investering kan een flink resultaat opleveren. Maak van uw woning een buitenkans voor kopers; Anke Vastgoedstyling werkt! Ik zal u een flinke stap dichter bij een succesvolle verkoop brengen.

gloves-grey

Veilig en verantwoord

COVID-19, Corona

Ook tijdens deze moeilijke periode sta ik voor u klaar. Ons contact en de werkzaamheden zullen op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden.

Mocht u een vraag hebben over de voorzorgsmaatregelen, neem dan gerust contact op.

Anke Vastgoedstyling is een gecertificeerd Interieur- en vastgoedstylingbureau