Interieurstyling

Je thuis voelen in je eigen huis, dat is wat iedereen graag wil.  Voor iedereen is het gevoel van thuiskomen hetzelfde, maar we hebben allemaal een andere smaak. De een houdt van natuurlijke tinten, en de ander van felle kleuren. Samen gaan we proberen één geheel te creëren in de ruimte wat u wilt aanpakken. 

Voelt u zich niet thuis in uw eigen huis, probeer het dan te veranderen. U zult uzelf meer thuis voelen wanneer u tevreden bent over uw interieur. Lukt het niet de juiste sfeer te creëren dan help ik u met alle plezier.

Moodboards

Om een idee te krijgen wat voor een stijl het gaat worden maken we moodboards. U kunt op deze manier zien of meubels, kleuren of accessoires bij elkaar passen, en of u het mooi vindt. 

Hieronder diverse moodboards met verschillende smaken en stijlen.

Woonkamer Design

Hieronder een aantal moodboards wat op elkaar aansluit.  Eerst wordt er bepaald wat voor een sfeer er moet komen in de ruimte. Deze mensen zijn liefhebberrs van natuur en wintersport. Er moest een bepaalde rust in huis komen, daarom heb ik gekozen voor niet te overheersende kleuren. Deze mensen houden van design, en daar horen natuurlijk design meubels bij. Als de meubels zijn uitgekozen gaan we verder met de accessoires, materialen en verlichting. De verlichting is ook belangrijk om goed te verdelen. We hebben te maken met direct en indirect licht. 

Diverse Moodboards

Hieronder diverse Moodboards van verschillende opdrachten.