Over mij

Foto AnkeMijn naam is Anke Wichink Kruit en ben samen met mijn vriend en zoontje woonachtig in Ruurlo, de Achterhoek. Hier ben ik geboren en getogen.

Sinds een aantal jaren weet ik dat interieur echt mijn passie is. Hier wilde ik iets mee gaan doen, en ben ik gaan kijken of ik een opleiding kon vinden die bij me past. De opleiding vastgoedstyling zag ik voorbij komen en ik wist meteen dat dit iets voor mij is. Vervolgens heb ik mij hiervoor ingeschreven. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Kirsten Slager van TV programma “uitstel van executie”. Inmiddels ben ik gecertificeerd vastgoedstylist. .Ik kijk met een ander oog naar een te verkopen woning en kom graag langs om de woning zo goed mogelijk te presenteren voor de verkoop.

In september 2020 heb ik de Masterclass Woningfotografie gevolgd bij topfotograaf Theo Koeten, hiermee kan ik een totaalpakket aanbieden.

Vervolgens ben ik een opleiding Interieurstyling gaan doen om mijn kennis te vergroten. Het grote verschil tussen vastgoed en interieurstyling is dat je bij vastgoed probeert de woning neutraal te maken, en bij interieur gaat het om de smaak van de mensen. 

Ik wil heel graag mensen op een persoonlijke en eerlijke manier helpen met het inrichten van de woning. Of het nou voor de verkoop is, of om zich weer thuis te voelen in hun woning. 

Misschien tot snel!